Nieuws

Dr. Sebreghts verlaat de praktijk op 31/8/2019

Beste mensen,

na dertig jaar huisartsgeneeskunde in de Langestraat heb ik beslist om vanaf 31 augustus 2019 andere wegen te bewandelen.

Na de pensionering van Dr. Saeys en het vertrek van Dr. Ruelens wachtte ik immers op een geschikt moment om dit te doen. Op 1 augustus 2019 zal Dr. Vandormael na twee jaar opleiding als HAIO in de praktijk blijven werken als vast lid van het team. Met het volste vertrouwen geef ik dan ook de fakkel aan haar door.

Ik kijk met veel vreugde terug op de voorbije periode en dank jullie voor jullie hartelijkheid en vertrouwen. Ik zal de komende maanden met ieder van jullie die regelmatig opgevolgd moet worden, overleggen hoe de overstap naar een collega het best kan verlopen.

Dr. G. Sebreghts

 

Dr. S. Vandormael blijft in de praktijk

Tot 31/7/2019 volgt dokter Vandormael haar specialisatie in de huisartsgeneeskunde. Wij zijn oprecht blij dat ze ook na haar opleiding in onze praktijk blijft en het vaste team zal versterken.

 

Dr. Karolien Bovijn

Vanaf 1 februari komt ook Dr. Bovijn terug deeltijds bij ons werken, en dit als interim tot eind november 2019. Zij zal een variabel consultatierooster hebben – vaak afhankelijk van afwezigheid van andere artsen – u kan het schema zien op de onlineagenda. Zij zal ook de drukte tijdens het zwangerschapsverlof van Dr. De Wolf opvangen.

 

Reisvaccinaties

Bereid je vakantie zorgvuldig voor, ook de nodige preventieve maatregelen,

je vindt de nodige informatie over reisvaccinaties via de website van het ITG.

Elektronisch factureren

Alle media meldden dat vanaf februari elektronisch factureren bij de huisarts beschikbaar wordt, op voorwaarde dat de IT infrastructuur op punt staat.

Helaas heeft onze leverancier nog onvoldoende oplossingen om dit toe te passen in een groepspraktijk. We houden jullie uiteraard op de hoogte indien dit in orde komt.